Andrei B M-am simțit super când am mers pe munte cu Socializează cu Noi

Am avut frumoasa ocazie de a merge un weekend de trei zile la munte cu SCN. Aici am gasit oameni super faini adunati din toate colturile tarii, iubitori de munte dar si dornici de socializare, sau in cazul de fata de dans 💃🕺 Am facut un traseu mediu ca dificultate (foarte bine ales de Sorin), majoritatea timpului am mers prin padure ceea ce a fost fain pt ca ne-a ferit de vant. Dupa vreo 2h de mers am ajuns la cabana Curmatura. Acolo gazdele ne-au intampinat cu ciorbite calde, bucate traditionale dar si cu vestita lor "prajitura cu ravas". Tot aici am intalnit si cele mai vestite animale domestice din muntii Piatra Craiului, si anume motanul Portocala si catelul Muki 🐶🐱 Mentionez ca traseul a fost facut in luna Martie cand inca era zapada multa, iar asta a insemnat sa avem la noi haine pentru vreme rece si echipament adecvat. Excursia a fost foarte bine organizata, toata lumea a fost instruita de Sorin in cel mai mic detaliu despre ce sa avem la noi, de la "gherute" anti-derapante pana ca termosul cu ceai cald si poate carti de joc 🙂 Toate momentele de pe traseu au fost surprinse de camera lui Sorin, si au iesit niste poze si filmari foarte faine. Dupa drumetie ne-am intors la cabana unde am avut program de dans si socializare. Lectia de dans a fost pentru incepatori (ca sa participe toata lumea), insa daca vroiam ceva mai mult Sorin nu ezita sa ne invete si figuri mai complicate. A fost o atmosfera super faina, am cunoscut oameni noi, ne-am distrat, am dansat si am socializat. In ultima zi am plecat spre Brasov unde am facut turul orasului, organizat. Vizitasem de multe ori Brasovul, dar niciodata cu un ghid care sa iti povesteasca istoria orasului in detaliu (felicitari Sorin si pentru asta!). Dupa o plimbare prin frumosul Brasov, ne-am orpit sa mancam pranzul in Piata Sfatului, apoi am luat-o fiecare pe drumul lui catre casa.
Concluzii
Experienta avuta in acel weekend a fost una memorabila, am ramas cu amintiri frumoase pe care le voi pretui toata viata.
Recomand cu drag tuturor sa se aventureze macar o data cu "Socializeaza cu Noi"
Felicitari Sorin pentru initiativa de a aduce muntele mai aproape de oameni! 🙂
Sa ne (re)vedem cu bine!

M-am simțit super când am mers pe munte cu SCN.

Am avut frumoasa ocazie de a merge un weekend de trei zile la munte cu SCN. Aici am gasit oameni super faini adunati din toate colturile tarii, iubitori de munte dar si dornici de socializare, sau in cazul de fata de dans 💃🕺 Am facut un traseu mediu ca dificultate (foarte bine ales de Sorin), majoritatea timpului am mers prin padure ceea ce a fost fain pt ca ne-a ferit de vant. Dupa vreo 2h de mers am ajuns la cabana Curmatura. Acolo gazdele ne-au intampinat cu ciorbite calde, bucate traditionale dar si cu vestita lor “prajitura cu ravas”. Tot aici am intalnit si cele mai vestite animale domestice din muntii Piatra Craiului, si anume motanul Portocala si catelul Muki 🐶🐱 Mentionez ca traseul a fost facut in luna Martie cand inca era zapada multa, iar asta a insemnat sa avem la noi haine pentru vreme rece si echipament adecvat. Excursia a fost foarte bine organizata, toata lumea a fost instruita de Sorin in cel mai mic detaliu despre ce sa avem la noi, de la “gherute” anti-derapante pana ca termosul cu ceai cald si poate carti de joc 🙂 Toate momentele de pe traseu au fost surprinse de camera lui Sorin, si au iesit niste poze si filmari foarte faine. Dupa drumetie ne-am intors la cabana unde am avut program de dans si socializare. Lectia de dans a fost pentru incepatori (ca sa participe toata lumea), insa daca vroiam ceva mai mult Sorin nu ezita sa ne invete si figuri mai complicate. A fost o atmosfera super faina, am cunoscut oameni noi, ne-am distrat, am dansat si am socializat. In ultima zi am plecat spre Brasov unde am facut turul orasului, organizat. Vizitasem de multe ori Brasovul, dar niciodata cu un ghid care sa iti povesteasca istoria orasului in detaliu (felicitari Sorin si pentru asta!). Dupa o plimbare prin frumosul Brasov, ne-am orpit sa mancam pranzul in Piata Sfatului, apoi am luat-o fiecare pe drumul lui catre casa.
Concluzii
Experienta avuta in acel weekend a fost una memorabila, am ramas cu amintiri frumoase pe care le voi pretui toata viata.
Recomand cu drag tuturor sa se aventureze macar o data cu “Socializeaza cu Noi”
Felicitari Sorin pentru initiativa de a aduce muntele mai aproape de oameni! 🙂
Sa ne (re)vedem cu bine!

Scroll to Top