×

Dacă nu găsești ce cauți

Sună-ne pe 0747.992.343 sau click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.

CUM DAI DE NOI?

(+4)0747.992.343 - Sună-ne pe programul biroului nostru L-V 11-15 SAU Click AICI să ne lași un mesaj cu problema ta!

Home » Regulament

Salutare, prieteni

Am scris acest regulament pentru ca:
- evenimentele pe care le organizăm să fie pline doar de voie bună
- să fim în siguranță atunci când suntem pe munte
- toată lumea să se întoarcă acasă cu așteptările îndeplinite.

Ce așteptări să ai TU atunci când mergi cu noi?

Obiectivul principal al evenimentelor SCN este acela de Socializare, și nu cel turistic, adică evenimentele sunt mai mult despre oameni și mai puțin despre locuri.

Vom petrece împreună timp în natură, vom vorbi, vom râde, vom cânta, vom merge pe munte și vom interacționa între noi.

Așteaptă-te la o atmosferă pozivită, la a întâlni oameni faini, la a vedea locuri frumoase.

Ce așteptări avem noi de la tine?

Ne așteptăm să fii cu adevărat prezent acolo și să fii deschis la a comunica cu ceilalți membri ai grupului.

Ne așteptăm să fii cu adevărat interesat să-ți cunoști colegii de grup, să socializezi cu ei.

Nu te vrem în lumea ta interioară, "blocat" în modul "scroll pe telefon". Telefoanele le folosim pentru poze, video, pentru a stânge amintiri, nu pentru a petrece timpul pe rețele sociale.

Ne așteptăm să ai cu tine echipamentul obligatoriu pentru mersul pe munte. Click AICI să-l vezi!

Dacă, din motive obiective, se întâmplă să nu ajungem pe vârful sau la cabana unde ne-am propus, ne așteptăm să nu privești acest eveniment ca pe o tragedie.

În 99% din cazuri noi mergem prin toate locurile pe care le-am anunțat inițial, dar pot apărea situații în care suntem nevoiți să ne întoarcem de pe traseu mai repede decât am planificat din cauza vremii sau din cauza unui coleg care s-a accidentat.

Cum ne comportăm atunci când suntem pe munte?

Pe munte vom merge mereu în grup organizat, adică cu toții. Nimeni nu o ia înainte, nimeni nu rămâne în urmă.

Pentru a ne bucura pe deplin de piesaje, noi mergem lent, nu ne grăbim nicăieri.

Aviz celor care au o condiție fizică foarte bună: o să trebuiască să mergeți cu "frânele" trase. Vă rugăm să țineți cont de acest aspect și să vă înscrieți doar dacă vi-l puteți asuma.

Nu se consumă alcool sau alte substanțe interzise pe traseu.

Care este ritmul de mers?

Noi mergem în mod continuu 50 de minute la ritmul celui mai lent din grup. Apoi luăm pauză 10 minute. Apoi repetăm procesul. Când ajungem la obiectivele importante din traseu pauza este mai mare până la 30 de minute, o oră.

Acest gen de mers: lent și fără pauză timp de 50 de minute ne ajută să ne conservăm energia, adică vom obosi mai greu, și ne asigură faptul că vom termina traseul în timpul pe care ni l-am propus. Nu dorim să ajungem să mergem pe munte pe timp de noapte.

Ce facem dacă vremea nu este însorită?

Vom merge în evenimentele programate indiferent de condițiile meteo, însă dacă vremea este foarte nefavorabilă și, din punct de vedere al siguranței noastre ca grup, nu este o idee bună să mergem pe traseul montan inițial anunțat, ne rezervăm dreptul de a modifica acest traseu și programul evenimentului sau de a alege un traseu montan alternativ pentru ziua respectivă, în aceeași zonă sau într-o altă zonă montană.

Pentru noi, siguranța grupului este primordială. Totul este gândit pentru a avea o experiență plăcută și lipsită de risc pe munte.

Ce faci dacă nu mai poți veni în excursie?

În cazul în care ai plătit excursia, dar nu mai poți veni, trebuie să găsești pe cineva care să vină în locul tău, bineînțeles, cineva la fel ca și tine, care îndeplinește condițiile de participare. Doar în această situație îți vom returna banii plătiți.

Există posibilitatea ca una dintre excursii să nu se mai țină?

Da. Ne rezervăm dreptul de a anula un eveniment dacă nu există interes pentru el, adică sunt înscriși mai puțin de 5 participanți. Acest gen de decizie îl luăm cu două zile înainte de data la care este programat. Tot atunci te vom anunța și îți vom returna integral suma de bani plătită la înscriere.

Ce facem dacă apar dispute între colegi?

Asta nu s-a întâmplat niciodată, pentru că în excursiile SCN merg oameni civilizați, dar dacă se întâmplă, orice problemă apărută între membrii grupului va fi rezolvată pe cale pașnică.

Ținem ca toată lumea să se simtă bine, așa că modul tău personal de comportament de-a lungul evenimentului trebuie să fie mereu în limita bunului simț. Dacă nu-ți este clar ce înseamnă asta, nu-ți face probleme: te vom informa noi legat de asta, dacă este cazul.

Alte precizări organizatorice

Înscriindu-te la evenimentele SCN, te angajezi să respecți indicațiile organizatorilor de-a lungul întregului eveniment.

Intrările la obiectivele turistice(dacă va fi cazul de așa ceva) nu sunt incluse în prețul excursiei.

Dacă ai o situație specială(de sănătate, de dispoziție, de orice) te rugăm să ne informezi de ea atunci când te înscrii în excursie.

Nerespectarea acestui regulament poate duce la excluderea "contravenientului" din grup.

Dacă nu ești echipat corespunzător, ne rezervăm dreptul de a nu te lua cu noi în drumeție.

Ne rezervăm dreptul de a alege participanții la evenimente.

Pentru excursiile pe care le facem cu mașinile personale

Ne așteptăm să-i mulțumești colegului care te-a luat cu tine plătindu-i partea ta din costul benzinei aferent drumului.

Pentru excursiile pe care le facem cu minibus-ul

În minibus nu stăm de vorbă cu șoferul. Nu vrem să-l distragem de la condus.

Locurile in minibus se ocupă după regula "Primul ajuns la minibus, primul servit" și se păstreaza până la finalul excursiei.

Dacă ai solicitări legate de căldură, aer condiționat, toaletă, popasuri te rugăm să vorbești cu noi, organizatorii, nu cu șoferul.

Acordul tău legat de pozele și video-urile evenimentului

Așa cum poți vedea AICI(poze) și AICI(video), uneori în drumeții facem poze și video-uri. Prin participarea la evenimentele organizate de noi, îți exprimi acordul de a ne ceda, fără pretenții materiale, toate drepturile legale asupra acestor poze și filmulețe și ești de acord ca ele să fie folosite pe o durată nelimitată în scopul promovării serviciilor și produselor noastre, dar și în alte scopuri adiacente activității pe care o desfășurăm.

Aceste materiale le vom folosi pe rețele sociale: Facebook, Youtube, Instagram, pe siteul www.socializeazacunoi.ro, pe site-urile partenerilor noștri și în alte medii unde se pot uploada poze și video-uri.

Îți mulțumim că ești aici și abia așteptăm să facem cunoștință.

O zi frumoasă,
Echipa Socializează cu Noi

TOP